AM120- ja AM121-KORTTI (mopo- ja mopoautokortti)

Uuden 1.7. voimaantulleen ajokorttilain myötä, AM120- ja AM121-luokkaan tuli pakolliseksi opetukseksi vain 4 h teoriatunnit, ns EAS-koulutus, jos kyseessä on ensimmäinen ajokortti. Ajotunteja ei lain mukaan ole pakko ottaa. 

AM120-ajokorttiluokassa suoritetaan sekä teoria- että käsittelykoe. Hinnasto- osiosta lisätietoja hinnoista. Tarjolla 3 erilaista pakettia. Autokoululta saa, oppilaan niin halutessa, käsittely- ja ajo-opetustunteja, jolloin autokoulu hoitaa myös oppilaan kuljetukset, varusteet ja mopon/skootterin tutkintoon. Jos haluaa ottaa pelkän EAS-kurssin teoriatunnit, autokoulu ei osallistu käsittelykokeisiin viemisessä tai muussa siihen liittyvässä. Autokoulu hakee ajokorttiluvat kaikille oppilaille. Autokoululle toimitetaan vain liitteet sitä varten. 


AM121-korteista (mopoauto) kiinnostuneet voivat olla yhteydessä autokouluun. Autokoulu tarjoaa mopoauto- eli AM121-luokkaan 2 eri pakettia, joka sisältää joko 3 h, tai 5 h ajoa, teoriat, opintomateriaalit sekä kyydit kokeisiin. Luokassa on teoriakoe sekä ajokoe liikenteessä.   • Katso välilehdestä Traktorikortti, jos sinua kiinnostaa hommata itsellesi traktorikortti samalla. 

 

  • Huomio! Tutkinnon suorittajalla olisi hyvä olla kuvallinen henkilöllisyystodistus.