Raita Hurme

Raita Hurme

Liikenneopettaja/ yrittäjä. Minulla on yli 15 vuoden kokemus liikenteen parissa työskentelystä. Ennen autokoulun opettajaksi ryhtymistä työskentelin 10 vuotta yhdistelmäajoneuvon kuljettajana mm. ulkomailla puoliperävaunuyhdistelmän ja kotimaassa irtorehu- sekä puutavara-auton kuljettajana. Minulla on liikenneopettajan erikoisammattitutkinto. Olen myös 3 lapsen äiti. Haluan opettaa kaikkia henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja erityistarpeet huomioon ottaen. Tavoitteena on opetussuunnitelman toteuttaminen oppilaan toivomalla aikataululla.

Mauri Pensasmäki

Mauri Pensasmäki

Liikenneopettaja Mauri on liikenteen ammattilainen. Oman työnsä ohella (taksi/kuljetusala), hän toimii satunnaisesti opettajana meillä kaikissa ajokorttiluokissa, mitä meillä on opetettavana. Liikennesäännöt ja lähialueen paikallistuntemus on erinomaista, samoin myös leppoisa, mutta määrätietoinen opetustapa on Maurin vahvuuksia.

Tero Saarinen

Tero Saarinen

Liikenneopettaja Tero toimii meillä opettajana kaikissa tarjoamissamme ajokorttiluokissa. Hänellä on vankka kokemus liikenteestä mm. raskaan kaluston kuljettajana. Koulumme uusin vahvistus. Hän opettaa meillä satunnaisesti oman työnsä ohella.